Det är inte alltid som man kommer till ett träningspass fylld av energi och med massor av ork och lust. Men när passet drar igång smittas du av energin och glädjen från din instruktör! På nolltid är energin tillbaks och tröttheten som bortglömd. Våra instruktörer på Arena Fitness finns här för att göra passet roligt för dig. Vår målsättning är att sporra, entusiasmera och få dig som medlem att orka ta i det lilla extra.


Vi söker utbildade gruppinstruktörer.

Just nu söker vi dig som är utbildad gruppträningsinstruktör, med fördel inom Lesmills koncept. Skicka in din ansökan till sannalunding86@gmail.com eller info@arenafitness.se.

Vi ser fram emot att få se just din ansökan.

Med vänliga hälsningar Arena Fitness.


Lär känna våra instruktörer:

Erica Johansson

erica

Reception, PT, Löpgrupper & Cirkel/ Stationsträning

Erica Johansson är svensk rekordhållare i längdhopp och har vunnit 13 SM Guld samt EM Guld och flertalet juniormästerskapstitlar. Hon är utbildad personlig tränare och friskvårdsterapeut och jobbar i dag med allt från motionärer till elitsatsande idrottsmän. Ericas styrka ligger i att motivera och möta individerna just där dom befinner sig och kunna lyfta dom till dit dom önskar att vara.

Christoffer Björk

IMG_2479

Personlig tränare.

Att få dig som klient att våga sätta upp mål oavsett om det gäller att bli starkare, få större muskulatur, bättre kondition eller att gå ned i vikt och sen hjälpa dig att nå dem är min största drivkraft som personlig tränare.

Jag använder mig mycket av fostra-metoden i min träning. FUSTRA-metoden är en funktionell träningsmetod som används för att balansera kroppens muskulatur, ge god kroppskännedom, god hållning och funktionell rörlighet.

Billy Chailak

IMG_2387

Thaiboxning & Gymintroduktion

Hej mitt namn är Billy Chailak som du märker på efternamnet så kommer jag ifrån Thailand. Redan som ett litet barn växte jag upp med thaiboxning och har det i blodet. Thaiboxning i hemlandet är en nationalsport. Redan när jag var fyra tog jag på mig handskar som var lika stort som mitt huvud och lärde mig konsten av thaiboxning. Det dröjde inte länge tills jag bemästrade kamsportens teknik och tävlade redan när jag var fem på lokala tävlingar.

Laura Perez

ingen_bild

Latinmix & Street Dance & Barndans

Flyttat till Sverige från Argentina och hade redan då dansen i blodet. Stod på scenen som liten och medverkade i olika talangjakten m.m Laura gick estetiska dansprogrammet på Bäckängsgymnasiet i Borås men gjorde aldrig klart den då hon blev utplockad till att jobba som dansare på heltid. I flera år turnerade hon runt i Sverige som dansare med bland annat Laila Bagge.

Sanna Lunding

IMG_2457

Bodypump, CXWORX, GRIT & Spinning

Mitt namn är Sanna Lunding och jag är en glad, 29-årig tjej från Borås med ständig överskottsenergi och med ett brinnande intresse för allt som har med träning och hälsa att göra. Min instruktörskarriär började jag som 20-åring och utbildade mig till BODYPUMP instruktör, idag instruerar jag även i CXWORX, GRIT Series och spinning. Jag är en tjej som älskar att pusha mina deltagare till en nivå dom inte trodde dom hade, Vill man så kan man!!

Ewa Amrén

amren lägg

Spinning,  Tabata & Core

Började träna aerobics som 15 åring. Utbildade mig till aerobics­instruktör på S.A.F.E i Stockholm 1995. Flyttade till Holland 1997. Där jobbade jag som aerobicsinstruktör och utbildade mig som Streetdanceinstuktör. Under 2 år ledde jag olika klasser i aerobics o Streetdance. Både barn/ ungdomar och vuxna. 2002 flyttade jag tillbaka till Sverige.

Sanna Lindbergh

Sanna-Lindberg-2-hemsida

Spinning

Mitt namn är Sanna Lindbergh också kallad ”Sanna Sunshine” och ”Miss Duracell”.
Jag beskrivs som en oerhört sprallig, positiv och en person med mycket driv i vilket också speglar mina smeknamn.
Älskar att starta mina dagar med ett cardiopass antingen i spinningsalen eller ute i naturen för att få ut det bästa och en perfekt start på dagen.
Ett av mina största intressen och passioner i livet är träning i alla dess former.

Susanne Ljunggren

IMG_6822

Spinning

Jag heter Susanne Ljunggren men kallar mig för Suss, är 48 år och njuter av livet i Sandared tillsammans med maken.
Driver ett företag – Un fiori – där jag jobbar med blommor och blomsteruppsättningar till olika ändamål.

Träning är livet och jag tycker mycket om löpning, favoritdistansen är 10 km men det roligaste/bästa loppet är Göteborgsvarvet.

Pär Nyberg

ingen_bild

Arena Cardio

Mitt namn är Pär Nyberg och med mina undomliga 55 år, så skall jag förhoppningsvis bidra med en hel del på Arena Fitness.
Att ordna med lite bus å kul ligger mig också varmt om hjärtat.

Mina pass är alltid varierande, ibland behagligt smärtsamma, men förhoppningsvis stimulerande för fortsatt träning.

Efter att hela mitt liv hållit på med fysiska aktiviteter, speciellt fotboll, så sadlade jag om till långdistanslöpning.