Grit

LES MILLS GRIT™ Genom högintensiv intervallträning förbättrar du din fysik. GRIT är en effektiv och rolig träningsform för alla.

Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i två grenar med olika fokus. Välj PLYO när du vill öka din spänst och STRENGTH när du vill förbättra din styrka. CARDIO väljer du när du vill maximera din förbränning.

GRIT™ PLYO – Maximera din spänst

30 minuters träning med rörelser som ökar din spänst. På detta pass använder vi både steplåda och ibland även en viktplatta för att öka belastning och intensitet. Under tiden spelas musik som får dig att vilja ta i det lilla extra i din strävan att bli starkare, snabbare och mer explosiv.

GRIT™ STRENGTH – Maximera din styrka

Vill du bygga upp din muskelstyrka är detta passet för dig. Vi använder skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Självklart jobbar vi till musik, med övningar som ger dig förbättrad syreupptagning, styrka och uthållighet.

GRIT™ CARDIO – Maximera din förbränning

Jobba med din egen kroppsvikt! GRIT™ CARDIO är högintensiv träning för att förbättra din kondition. Unikt sammansatta rörelser ger dig en hög energiförbrukning som fortsätter efter att passet är slut. Det är vetenskapligt bevisat att Les Mills GRIT™ CARDIO levererar snabba resultat, förbättrar din kondition, fysik och förbränning.