Gym

3400 kvadratmeter gym mitt i Borås

Borås största och modernaste gym ligger i nyrenoverade lokaler i fastigheten Spinneriet (f.d. Textilmuseet) mitt i centrala Borås, 3 minuters gångväg från busstorget. Vi har ett brett utbud av gruppträningspass där våra fantastiska instruktörer inspirerar till en rolig och givande träning. Vårt gym är något utöver det vanliga. Det har 4 meter i takhöjd med maskiner och gymutrustning från världsledande Hammer Strengt & från Life Fitness, Cable Motion, Signature , Synrgy, Insignia och Life Circuit. Vi har allt för att du ska maximera din konditionsträning, muskelstyrka, rörlighet och smidighet. Välkommen till oss på Arena Fitness för ett givande träningspass, eller en fika i vårt mysiga café ett stenkast från Borås citykärna.

gym

Arena Fitness är ett av Sveriges mest moderna gym. Vi anser att endast det bästa är nog för våra medlemmar. Därför kan vi erbjuda utrustning från Hammer Strength. Signature Cable Motion, Insignia, Synergy och Life Circuit är samtliga från Life Fitness.

Cardio

Vår Cardioavdelning är något utöver det vanliga. Här tränar du på Discover-löpband, FlexStrider, crosstrainers och våra fantastiska trappmaskiner - PowerMill Climber.

Gruppass

Vi har tre stora gruppträningssalar för gruppträning i Borås på Arena Fitness. I Colosseum, Olympia och Akropolis kör vi allt från tuffare pass till lugnare Yogapass och våra uppskattade Seniorpass.

Kontakta oss

Arena Fitness

öppettider

Sociala medier

  

Kontakta oss

Arena Fitness
Druveforsvägen 8
504 33 Borås
info@arenafitness.se