Instruktörer

Det är inte alltid som man kommer till ett träningspass fylld av energi och med massor av ork och lust. Men när passet drar igång smittas du av energin och glädjen från din instruktör! På nolltid är energin tillbaks och tröttheten som bortglömd. Våra instruktörer på Arena Fitness finns här för att göra passet roligt för dig. Vår målsättning är att sporra, entusiasmera och få dig som medlem att orka ta i det lilla extra.

Lär känna våra instruktörer:

Att få dig som klient att våga sätta upp mål oavsett om det gäller att bli starkare, få större muskulatur, bättre kondition eller att gå ned i vikt och sen hjälpa dig att nå dem är min största drivkraft som personlig tränare.

Jag använder mig mycket av fostra-metoden i min träning. FUSTRA-metoden är en funktionell träningsmetod som används för att balansera kroppens muskulatur, ge god kroppskännedom, god hållning och funktionell rörlighet.

Christoffer Björk
PERSONLIG TRÄNARE

I min yrkesroll som personlig tränare så ligger resultatet alltid i fokus, att känna sig friskare, starkare och snyggare. Ambitionen i träningen ska alltid vara synkad till välmående och glädje, på ett eller annat sätt. Träningen i samband med bra kosthållning ska i min mening generera till en roligare och stabilare vardag. Man ska kunna känna skillnaden på dagarna när man tränar och inte tränar. Det ska vara tydligt för en, allt från prestation på jobbet/skola till att man är utan smärta, värk och huvudvärk. Man har bara en kropp, och den bor man i.

Ta kontakt med mig för att skapa en friskare och starkare vardag!

Biken Lam
PERSONLIG TRÄNARE

Sanna Lunding heter jag och är en 2-barnsmamma på 30 år.
Mitt träningsintresse började i tidig ålder där jag började spela fotboll. När jag fyllde 16 hittade jag mitt intresse för gymträning samt gruppträning. När jag fyllde 19 bestämde jag mig för att utbilda mig till Bodypump instruktör, och det var efter det allt startade och mitt intresse växte enormt mycket för träning och hälsa. Det som inspirerar mig mest när jag står på scenen är alla deltagare ni ger så otroligt mycket glädje samt engagemang. Idag instruerar jag i Bodypump, CXworx, Grit series, Cykel, Senior, Cirkel samt Cage.

Sanna Lunding
BODYPUMP, CXWORX, GRIT & SPINNING

Mahri Sörman heter jag och har nått en ålder på 50+😃 Mina barn är vuxna så jag kan ägna all tid till jobb, träning och coacha dej i träning. Hållt på med idrott sedan barnsben. Har varit instruktör sedan 1993. Spinning, Core, Boxersize, mm.
Utvecklat vissa bitar sedan 2007 till löpcoach, pt och Soma move som är min sista utveckling.
Det som ger mej mest energi är att vara instruktör och se hur energin växer hos våra deltagare.

Mina pass är:
Spinning
Soma move

Mahri
Instruktör

Pernilla
Instruktör

Första gången jag satte mig på en spinningcykel var i mars 1996, sedan dess har jag varit helt såld på den träningen! Jag cyklar loss på Arena med ett stadigt pass på onsdagar kl 17:30 och ibland även på måndagar och lördagar. Musik tycker jag är en viktig del under ett pass och jag blandar gärna nytt med gammalt, musiken ska sporra, entusiasmera och få dig som medlem att vilja ta ut det där lilla extra.

Annan träning som ligger mig varmt om hjärtat är löpning, både att springa själv eller tillsammans med vänner från löparklubben. Lopp springer jag gärna och då är nog favoritdistansen 21,1 km (halvmaraton), inte för kort och inte för långt. Nästa år 2019 blir det tionde året i rad jag genomför Göteborgsvarvet, det är klart det roligaste loppet, med många löpare och mycket publik, längs med hela banan.

Susanne ”Suss” Ljunggren
SPINNING

Mitt namn är Pär Nyberg och med mina undomliga 55 år, så skall jag förhoppningsvis bidra med en hel del på Arena Fitness.
Att ordna med lite bus å kul ligger mig också varmt om hjärtat.

Mina pass är alltid varierande, ibland behagligt smärtsamma, men förhoppningsvis stimulerande för fortsatt träning.

Efter att hela mitt liv hållit på med fysiska aktiviteter, speciellt fotboll, så sadlade jag om till långdistanslöpning.

Pär Nyberg
ARENA CARDIO

Erica Johansson är svensk rekordhållare i längdhopp och har vunnit 13 SM Guld samt EM Guld och flertalet juniormästerskapstitlar. Hon är utbildad personlig tränare och friskvårdsterapeut och jobbar i dag med allt från motionärer till elitsatsande idrottsmän. Ericas styrka ligger i att motivera och möta individerna just där dom befinner sig och kunna lyfta dom till dit dom önskar att vara.

Erica Johansson
RECEPTION, PT, LÖPGRUPPER & CIRKEL/ STATIONSTRÄNING

Flyttat till Sverige från Argentina och hade redan då dansen i blodet. Stod på scenen som liten och medverkade i olika talangjakten m.m Laura gick estetiska dansprogrammet på Bäckängsgymnasiet i Borås men gjorde aldrig klart den då hon blev utplockad till att jobba som dansare på heltid. I flera år turnerade hon runt i Sverige som dansare med bland annat Laila Bagge.

Laura Perez
LATINMIX & STREET DANCE & BARNDANS

Qia Hjelmäng heter jag, trebarnsmamma från Borås, Zumba fitness instruktör och Afrodance instruktör. Jag har alltid varit intresserad av träning & hälsa och testat det mesta. När jag lade fotbollen på hyllan, var det dags att hitta något annat att brinna för. Dansen var verkligen utanför min ”comfortzone” då, men jag sögs in i dansglädjen direkt!
Som egenföretagare (driver Pistolero i Borås) och alltid många projekt på gång, var känslan av att komma till en klass med huvudet fullt av tankar och lämna det med ny energi – det bästa som hänt mig. Detta vill jag dela vidare!
På mitt pass är det först och främst avslappnat och roligt – med grym musik från hela världen. Alla kan vara med. Träningen kommer på köpet.
Svett & glädje utlovas! Hoppas vi ses!

Qia
ZUMBAINSTRUKTÖR & AFRRODANCEINSTRUKTÖR

Jag har ett brinnande intresse att få hjälpa folk att må bättre jobbar inom massage och friskvård är Cert. Personlig tränare.

På mina Soma move pass kommer du att få nya utmaningar som du själv kan anpassa efter din förmåga! ”Den starke blir vigare och den svaga blir starkare”

Mvh Heidie

Heidi
Instruktör