Personal

Vi arbetar i receptionen

Jag är en social och sprallig tjej som vill få dig att känna dig välkommen när du kliver in på Arena fitness. Det är inte ovanligt att ni möts av en doft av nybakat när jag jobbar. Jag gillar vårt stora utbud av gruppträningspass där min absoluta favorit är Thaiboxningen.

Shna Amin
RECEPTIONIST

Erica Johansson är svensk rekordhållare i längdhopp och har vunnit 13 SM Guld samt EM Guld och flertalet juniormästerskapstitlar. Hon är utbildad personlig tränare och friskvårdsterapeut och jobbar i dag med allt från motionärer till elitsatsande idrottsmän. Ericas styrka ligger i att motivera och möta individerna just där dom befinner sig och kunna lyfta dom till dit dom önskar att vara.

Erica Johansson
RECEPTION, PT, LÖPGRUPPER & CIRKEL/ STATIONSTRÄNING

Att få dig som klient att våga sätta upp mål oavsett om det gäller att bli starkare, få större muskulatur, bättre kondition eller att gå ned i vikt och sen hjälpa dig att nå dem är min största drivkraft som personlig tränare.

Jag använder mig mycket av fostra-metoden i min träning. FUSTRA-metoden är en funktionell träningsmetod som används för att balansera kroppens muskulatur, ge god kroppskännedom, god hållning och funktionell rörlighet.

Christoffer Björk
PERSONLIG TRÄNARE

19 årig friluftsmänniska som älskar träning och fiske. Att börja dagen med ett hårt träningspass och avsluta den med med att fiska är min definition av en bra dag. Att dessutom kunna fånga en rejäl Id, lake eller varför inte en Sutare i någon av våra närliggande sjöar gör den dagen perfekt!

Alexander Björk
RECEPTIONIST

Lydia
RECEPTIONIST