Yoga

Balans, styrka och rörlighet med fokus på inre och yttre balans. Yoga är en träningsform för alla. Kan det bli bättre än att mentalt lära sig att koppla av och samtidigt få ett träningspass för kroppens alla muskler?

På Arena Fitness yogaklass strävar vi efter inre balans och en stark kropp. Har du aldrig provat Yoga är det dags att du gör det nu, vi på Arena Fitness i Borås hjälper dig om du är nybörjare på Yoga

Vad är Yoga?

Många förknippar yoga med fysiska ställningar men yoga är så mycket mer. Yoga är ett effektivt verktyg för att skapa balans mellan kropp och själ, mellan kropp och sinne. Yoga är inte bara fysiska ställningar, det ligger en hel vetenskap bakom som är över 5000 år gammal. Så du kan vara säker på att det fungerar.

Yoga är ett system där man genom fysiska ställningar, andningsövningar, avslappning samt koncentrations- och meditationstekniker skapar balans mellan kropp och själ. Så vitt man vet kommer yoga ursprungligen från Indien och är minst 5000 år gammal. Ordet yoga är sanskrit och betyder förening/balans. En vanlig missuppfattning är att yoga bara är fysiska ställningar men yoga är en hel vetenskap. Yoga syftar till att skapa balans mellan kropp och själ. Yoga är en teknik för fysiskt, mentalt och andligt växande.

Yoga i Borås

Arena Fitness är ett av Borås modernaste gym som har Yoga som utbud. Gymmet ligger mitt i stan i nyrenoverade lokaler i fastigheten Spinneriet (f.d. Textilmuseet). På 3400 kvm huserar vi vilket innebär att det finns gott om plats för olika verksamheter som t.ex Yoga